Quan descarreguem un camió, el terra no és sempre pla i els materials transportats poden tenir formes incòmodes o ser molt grans, la qual cosa dificulta la càrrega i descàrrega. La solució a tots aquests problemes és disposar d’un camió amb plataforma elevadora.

Aquestes són carretons de mà fetes de xapa plana, amb rodes en la base i una ansa en la part posterior perquè algú pugui parar-se en la part posterior i empènyer-la.

Quins són els beneficis del camió plataforma?

La majoria dels camions plataforma d’alta qualitat estan fets d’una sola peça d’acer, la qual cosa els fa forts i assegurances per a transportar qualsevol tipus de càrrega, sense importar lo pesada que sigui. Alguns camions tenen goma en la part superior de la làmina plana que és útil per a mantenir els objectes en el seu lloc durant el moviment. La majoria d’ells tenen rodes que poden girar fàcilment.

El camió amb plataforma elevadora apte per al transport frigorífic, disposa d’un sistema de frenat considerat d’alta seguretat.

També disposa de nombroses opcions de rodes i rodetes per a servir a propòsits peculiars. Els camions de plataforma poden ser acabats i construïts perquè puguin transportar diversos objectes d’usos i propòsits diferents. Es poden afegir laterals de metall, acer i fusta perquè sigui adequada per al transport de mercaderies fràgils.

Usos del camió amb plataforma

Els camions amb plataforma solen utilitzar-se en escoles, hospitals, biblioteques i oficines. A les escoles, els mestres els utilitzen per a transportar objectes audiovisuals d’un lloc a un altre, mentre que les infermeres els utilitzen per a transportar aliments i medicaments als pacients a les seves sales, i els empleats de correus els utilitzen per a fer una distribució ràpida i fàcil de la correspondència.

També, els proveïdors d’aliments els utilitzen per a transportar aliments com a transport d’aliments peribles. Determinades mercaderies requereixen que els vehicles estiguin equipats amb accessoris especials, tant per a garantir el seu trasllat, com per a facilitar les operacions de càrrega i descàrrega. A Transport Fred disposem de camions amb plataformes elevadores i altres accessoris especials .

Si necessites dels serveis d’una empresa de transport refrigerat pots posar-te en contacte amb nosaltres. Demana’ns pressupost sense compromís.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *