Com evitar els principals errors del transport de mercaderies

No sempre es compleixen les normes, i amb això el que es deriva és a cometre errors que poden ser evitats. Aquest fet sol succeir a empreses nouvingudes al sector, o bé que mai han prestat atenció al seu servei.

No obstant això, des de Transport Fred Gironés, donem a conèixer alguns errors que cal evitar per aconseguir l’èxit i qualitat que hem collit des de fa més de 25 anys amb la nostra marca.

Durant tot aquest temps hem pogut aprendre sobre el què s’ha de fer i el que no, i amb això oferim la confiança suficient perquè empreses industrials, o que requereixin de transport frigorífic apostin per nosaltres i inverteixin els seus recursos en els nostres serveis, doncs sabem el que fem i tenim la consciència suficient per poder donar qualitat als nostres clients.

Els errors a evitar

Una vegada dit això, us presentem alguns dels errors que es fan quan estàs al món del transport de mercaderies, i que cal evitar a tota cosa per aconseguir bons resultats.

1. No parar esment a les característiques de la mercaderia. Has de tenir clar que és el que vas a transportar i quin tipus de transport vas a haver de realitzar, doncs no és el mateix transportar una comanda de carn, que diversos palets replets de joguines, o el que es pot dir, no és igual transportar productes peribles a no peribles. Aconsellem que analitzis ben quins són les necessitats que es requereixen per poder realitzar el transport.

2. No saber com es realitza el lliurament. Estudia primer que és el que has de transportar i lliurar abans d’iniciar la teva ruta. Valora si pots controlar totes les característiques del lliurament (si el teu transport pot arribar a destinació, necessites elements especials per al transport, etc) , i si no és així, demana ajuda.

3. No parar esment a l’embalatge que es requereix a cada moment per al transport. Si la mercaderia no està ben embalada pot causar molts accidents, així com augmenta el risc d’uns altres, així que… Mereix la pena?

4. Desconèixer la grandària i el pes de la càrrega. Amb aquestes dades, si els coneixes,  obtindràs  més facilitats i comoditats a l’hora de transportar i situar la mercaderia.

5. No fer les comprovacions corresponents de les dades de contacte. No tenir les dades correctes pot ser una bretxa perfecta per perdre temps i diners, i és per això que abans de partir cal cerciorar-se que les dades de contacte per realitzar el lliurament són correctes.

6. No emprar les noves tecnologies que ens envolten. Com en tots els sectors, el del transport també s’està adaptant a les noves tecnologies, i és per això que cal adaptar-se, o morir, i amb això podràs tenir millores en les teves funcions. Un exemple d’això són el seguiment de l’enviament de paquets, o de la planificació de la ruta per al transportista entre altres exemples.

En definitiva, saber com poder transportar les mercaderies és vital per al sector, i sobretot per a les empreses que es dediquen a això.

Si necessites qualsevol tipus d’informació o servei poden contactar en el 972 09 27 87 o enviar un email a info@transportfredgirones.com, o bé consultar tots els nostres serveis en www.transportfredgirones.com.

Call Now Button
Abrir chat