CONTACTE

Contacte

A Transfred Gironès estarem encantats de col·laborar amb tu, tant si necessites un servei puntual com una externalització completa del transport. Oferim serveis de proximitat, des del quilòmetre zero, per tota la província: rutes esporàdiques, reforços de temporada o servei diari. Estem especialitzats en transports frigorífics a Girona, però també ens dediquem al transport de càrrega seca (productes alimentaris que no necessiten fred, productes sanitaris, etc.).

Serveis de Transport Fred Gironès

Necessites un pressupost?

Treballem amb minoristes i majoristes. Fa anys que prestem servei a petits negocis i a grans superfícies, tant de la indústria alimentària i farmacèutica com d’altres sectors. Amb tots ells hem estat sempre compromesos amb el perfecte estat de les mercaderies i la puntualitat als lliuraments.

Estem inscrits al registre sanitari com a empresa autoritzada de transports alimentaris. A més, cadascun dels nostres repartidors té una àmplia experiència al sector i rep contínuament informació qualificada per estar al dia de les últimes novetats i normatives.

Explica’ns què necessites i t’oferirem la millor solució logística per a la teva empresa. Ens avala una trajectòria de més de 25 anys que ens ha convertit en líders del sector dels transports frigorífics de Girona.

Creiem que la qualitat i l’eficàcia del nostre servei, juntament amb un tracte proper i directe, són la base de la confiança que els clients han dipositat en nosaltres durant aquestes dècades. Si ho vols comprovar tu mateix, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic, el telèfon o amb el formulari següent, i t’informarem d’una de les millors solucions de transport del Gironès.