El bloc de Transport Fred

Saps quina és la normativa que regula el transport d’aliments peribles? A quina temperatura s’ha de transportar la carn? I els productes lactis? Quines diferències hi ha entre un vehicle isoterm i un vehicle refrigerat? Es poden transportar productes farmacèutics i altres mercaderies a la vegada?

Aquestes i d’altres qüestions, que semblen simples curiositats, són transcendentals per a qualsevol empresa de transports frigorífics. A Transport Fred Gironès fa més de 25 anys que ens dediquem al transport en sec i el transport a temperatura controlada, així que hem convertit aquests temes en el nostre dia a dia.

En aquest blog intentarem compartir amb tu una part dels nostres coneixements i la nostra experiència en el sector logístic i parlarem de temes d’interès o d’actualitat, no només per una empresa de transports frigorífics, sinó també per al comerciant minorista, el conductor autònom i fins i tot per al públic en general. Perquè tots sabem, per exemple, el que és una cadena de fred, però sabries explicar als teus clients per què és important i com s’ha de mantenir correctament?

També volem dedicar-nos a assumptes generals sobre el transport de mercaderies per carretera, la càrrega seca, els tipus i categories de vehicles, la capacitació professional, la higiene i la desinfecció de les cabines, el compromís mediambiental de les empreses logístiques, les novetats tecnològiques i mecàniques… En resum, qualsevol tema relacionat amb el sector.

Esperem que llegir-los et resulti útil i amè, i et convidem a participar i a comentar tots els dubtes que se t’acudeixin. I si tens alguna altra consulta sobre els serveis de transport al Gironès, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te!