Empresa gironina capdavantera en la externalització entre Barcelona i Girona

Transport Fred Gironés és una empresa especialitzada en la externalización del transport de mercaderies per al suport en el servei per a empreses, en concret, el transport frigorífic.
És una de les empreses més actives en el sector, que va a cavall entre Barcelona i Girona per donar els millors serveis de transport a empreses que confien en els seus serveis.

Hereva de la professionalitat i l’experiència de TransAgus, Transport Fred Gironés, té més de 25 anys, que acompanya els serveis per oferir-los amb la màxima qualitat en el sector del transport en fred.
És molt important saber què és el que es necessita per prendre la decisió de la contractació d’una empresa de transport de confiança i bons resultats. I amb això, la inversió en bones empreses per oferir-te els millors serveis en transport de mercaderies, concretament en fred.

Com en tot bon pla d’empresa, trobar bons serveis a un cost que sigui el menys perjudicial per la ROI, i que donin els millors resultats no sol ser tasca senzilla.
Moltes empreses, prefereixen i estan decidides a externalitzar aquest servei de transport, per molts dels motius: falta de personal/flota per realitzar el transport, no disposen dels coneixements suficients, o bé no estan com a prioritat pressupostària i funcional dins de la mateixa empresa.

Com és Transport Fred Gironés?

Aquesta empresa de transport a Girona és una de les més capacitades per realitzar serveis de transport de mercaderies entre Barcelona i Girona per carretera. Gràcies a la seva flota de camions, pensats per realitzar tot tipus de transport depenent de les mercaderies que hagin de contenir per fer el servei.

És per això que amb Transport Fred Gironés pots transportar des de qualsevol aliment perible, cárnico o fins i tot en sec a causa de l’alta qualitat dels seus camions i flota de transports, complint tots els requisits que estableixen la normativa, així com la temperatura controlada para en transport frigorífic.

A tot això cal sumar-li que la dilatada experiència que té en el sector i la constant aposta per la millora de les infraestructures per mantenir una flota de transports moderna, i apta per als operatius dels seus clients.

Call Now Button