Líders de tranports a Girona

Més de 25 anys de trajectòria profesional ens avalen, els nostres serveis ens situen com la primera empresa de transports frigorífics per carretera de la nostra regió.Contacta´ns
Transport frigorificEl transport refrigerat d’aliments ha de garantir en tot moment la temperatura de refrigeració o congelació òptima per tal de mantenir la qualitat del producte des del seu punt d’origen fins la seva arribada a mans del consumidor final.Més info
Transport secLa nostra empresa de transports al Gironès està especialitzada en traslladar productes peribles. Tot i així, a més del transport frigorífic oferim també serveis de transport en sec. Més info
Externalització de transportsL’externalització de transports és una realitat cada cop més puixant en tot tipus d’empreses. Permet reduir els costos a la vegada que n’incrementa la productivitat, ja que delega les tasques logístiques a una companyia especialitzada.Més info

Veure serveis

La nostra flota

Oferim diversos serveis de repartiment. La nostra flota està preparada per al trasllat refrigerat de productes peribles (fruites i verdures, carns, peixos, congelats…), material farmacèutic i altres mercaderies.

Comptem amb vehicles amb una capacitat de càrrega de mida més o mes gran, amb diverses capacitats tèrmiques i adaptats, ja sigui amb plataformes, ganxos, separadors o altres accessoris específics.


Veure flota

flora transport fred trasera

L´empresa

El nostre equip està format pels millors professionals de transports de Girona per tal de garantir que cadascun dels encàrrecs compleixi, durant totes les fases del procés, amb les necessitats tèrmiques específiques que requereixen els ports refrigerats.

Som conscients que, a l’hora de transportar determinades mercaderies, un bon servei no és només necessari sinó imprescindible per tal de garantir la bona qualitat dels productes.


Més informació

És per això que ens impliquem al màxim en cada recollida i en cada entrega, tot parant atenció a les característiques de la càrrega i tot bolcant tota la nostra experiència en transports a temperatura controlada, per tal que pugui arribar al seu destí a temps i en perfectes condicions.

A Transport Fred Gironès estem preparats per assumir la part logística del teu negoci. T’oferim serveis puntuals o una externalització dels transports, amb rutes de proximitat, des del quilòmetre zero, per tota la província de Girona o fins i tot a d’altres.

Si estàs considerant la possibilitat d’externalitzar el transport de la teva empresa, podem donar-te’n més detalls a la secció: externalitza el teu transport.Secció blog

Saps quina és la normativa que regula el transport d’aliments peribles?
A quina temperatura s’ha de transportar la carn?
I els productes lactis?
Quines diferències hi ha entre un vehicle isoterm i un vehicle refrigerat?
Es poden transportar productes farmacèutics i altres mercaderies a la vegada?

Aquestes i d’altres qüestions, que semblen simples curiositats, són transcendentals per a qualsevol empresa de transports frigorífics. A Transport Fred Gironès fa més de 25 anys que ens dediquem al transport en sec i el transport a temperatura controlada, així que hem convertit aquests temes en el nostre dia a dia.


Més informació

Contacte

Si busques un servei de qualitat i confiança amb professionals compromesos amb els temps de repartiment i que disposi de vehicles adaptats a necessitats molt diverses, a Transport Fred Gironès som líders al sector del transport frigorífic per carretera al Gironès: contacta amb nosaltres!

Serveis de Transport Fred Gironès