Flota
Transport fredContacta´ns

Els nostres Camions Frigorífics s’adapten a tot tipus de càrregues

Transport Fred Gironès posa a disposició del teu negoci una flota extensa, variada i moderna per fer front a les teves necessitats logístiques de transport en sec o transport frigorífic a Girona.

Compromesos per oferir solucions per tot tipus d’enviaments, la nostra flota està integrada per vehicles que s’adeqüen a càrregues molt diverses: de més o menys capacitat, diferents mides, diferents característiques tèrmiques, accessoris de transport, etc.

Renovem amb freqüència els nostres vehicles i ens assegurem que estiguin equipats amb les últimes novetats i, com no podia ser d’una altra manera, els fem un manteniment exhaustiu i constant. La inversió en qualitat i en varietat ens permet adaptar-nos i fer front a tot tipus de feines, tot mantenint sempre el nostre compromís de puntualitat i eficàcia.

Els vehicles frigorífics que integren la nostra flota estan preparats per combinar càrregues a temperatures diferents mitjançant separadors especials: d’aquesta manera, podem transportar al mateix temps productes frescos i productes congelats.

Camions frigorífics preparats per combinar càrregues a temperatures diferents

Ens preocupen totes les fases del procés logístic. Els nostres vehicles frigorífics estan equipats amb plataforma per tal de facilitar la càrrega i descàrrega de palets i gàbies pesants, tot estalviant temps en supermercats i grans superfícies.

Per altra banda, per tal de complir amb la normativa de transport de productes carnis, també compten amb ganxos superiors per transportar les peces de carn sense que toquin el terra ni les parets, i per tal que estiguin ventilades.

Camió frigorífic equipat amb les últimes novetats

Transport Fred Gironès posa a disposició del teu negoci una flota extensa, variada i moderna per fer front a les teves necessitats logístiques de transport en sec o transports frigorífics a Girona. La nostra flota inclou vehicles de transport lleuger des 500kg a 3500kg càrrega últil per a transports de proximitat, destinats a càrregues diverses, també amb capacitat isotèrmica o frigorífica.

Les plataformes elevadores, separadors tèrmics i ganxos

Algunes mercaderies requereixen que els vehicles estiguin equipats amb accessoris especials, tant per garantir el seu trasllat com per facilitar les operacions de càrrega i descàrrega.

És el cas, per exemple, de les plataformes elevadores, els separadors tèrmics o els ganxos per a la carn; tots ells accessoris amb els que compten els vehicles de la nostra flota.

Complim la normativa de transport de mercaderies peribles

El transport de mercaderies peribles ha de mantenir la temperatura òptima per preservar les condicions del producte des del moment de la seva recollida fins al seu consum final. Disposem de vehicles adaptats a les diverses necessitats tècniques, amb un compliment estricte de la normativa sobre transport refrigerat.

La llei per a la conservació i transport de productes peribles estableix una distinció entre els vehicles isoterms, vehicles refrigerats i vehicles frigorífics, segons quina sigui la seva capacitat d’aïllament i/o producció de fred. De la mateixa manera, estableix les temperatures adients per a cada tipus de mercaderia, a les quals la nostra flota es pot adaptar en cada cas.

A Transfred Gironès comptem amb una flota preparada per a la càrrega ambiental, fresca, refrigerada i de temperatura controlada. Complim en tot moment i a cada fase del transport amb els requisits més estrictes per mantenir la cadena de fred i assegurar la correcta conservació dels productes.

Una àmplia experiència en transports de temperatura controlada ens ha convertit en un referent al sector dels transports frigorífics al Gironès. Això no seria possible sense confiar sempre en la millor infraestructura i sense invertir en una flota moderna i variada, capaç de donar resposta als problemes operatius del teu negoci.

Una flota preparada per a la càrrega ambiental, fresca, refrigerada i de temperatura controlada.

Contacte

Siguin quines siguin les necessitats logístiques de la teva empresa, disposem d’un vehicle perfecte per a tu. Posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem plegats la millor solució operativa.

Serveis de Transport Fred Gironès

Necessites un pressupost?