Els nostres Camions Frigorífics s’adapten a tot tipus de càrregues

Transport Fred Gironès posa a disposició del teu negoci una flota extensa, variada i moderna per fer front a les teves necessitats logístiques de transport en sec o transport frigorífic a Girona.

Compromesos per oferir solucions per tot tipus d’enviaments, la nostra flota està integrada per vehicles que s’adeqüen a càrregues molt diverses: de més o menys capacitat, diferents mides, diferents característiques tèrmiques, accessoris de transport, etc.

Renovem amb freqüència els nostres vehicles i ens assegurem que estiguin equipats amb les últimes novetats i, com no podia ser d’una altra manera, els fem un manteniment exhaustiu i constant. La inversió en qualitat i en varietat ens permet adaptar-nos i fer front a tot tipus de feines, tot mantenint sempre el nostre compromís de puntualitat i eficàcia.

Els vehicles frigorífics que integren la nostra flota estan preparats per combinar càrregues a temperatures diferents mitjançant separadors especials: d’aquesta manera, podem transportar al mateix temps productes frescos i productes congelats.

Camions frigorífics preparats per combinar càrregues a temperatures diferents

Ens preocupen totes les fases del procés logístic. Els nostres vehicles frigorífics estan equipats amb plataforma per tal de facilitar la càrrega i descàrrega de palets i gàbies pesants, tot estalviant temps en supermercats i grans superfícies.

Per altra banda, per tal de complir amb la normativa de transport de productes carnis, també compten amb ganxos superiors per transportar les peces de carn sense que toquin el terra ni les parets, i per tal que estiguin ventilades.

Camió frigorífic equipat amb les últimes novetats

Transport Fred Gironès posa a disposició del teu negoci una flota extensa, variada i moderna per fer front a les teves necessitats logístiques de transport en sec o transports frigorífics a Girona. La nostra flota inclou vehicles de transport lleuger des 500kg a 3500kg càrrega últil per a transports de proximitat, destinats a càrregues diverses, també amb capacitat isotèrmica o frigorífica.

Siguin quines siguin les necessitats logístiques de la teva empresa, disposem d’un vehicle perfecte per a tu. Posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem plegats la millor solució operativa.

Serveis de Transport Fred Gironès

Pla de Salt, 18, Oficina 1, 17190 Salt

972 09 27 87

info@transportfredgirones.com

    He llegit i accepto l'avís legal i política de privacitat