Característiques
tèrmiques

Complim la normativa de transport de mercaderies peribles

El transport de mercaderies peribles ha de mantenir la temperatura òptima per preservar les condicions del producte des del moment de la seva recollida fins al seu consum final. Disposem de vehicles adaptats a les diverses necessitats tècniques, amb un compliment estricte de la normativa sobre transport refrigerat.

La llei per a la conservació i transport de productes peribles estableix una distinció entre els vehicles isoterms, vehicles refrigerats i vehicles frigorífics, segons quina sigui la seva capacitat d’aïllament i/o producció de fred. De la mateixa manera, estableix les temperatures adients per a cada tipus de mercaderia, a les quals la nostra flota es pot adaptar en cada cas.

A Transfred Gironès comptem amb una flota preparada per a la càrrega ambiental, fresca, refrigerada i de temperatura controlada. Complim en tot moment i a cada fase del transport amb els requisits més estrictes per mantenir la cadena de fred i assegurar la correcta conservació dels productes.

Una àmplia experiència en transports de temperatura controlada ens ha convertit en un referent al sector dels transports frigorífics al Gironès. Això no seria possible sense confiar sempre en la millor infraestructura i sense invertir en una flota moderna i variada, capaç de donar resposta als problemes operatius del teu negoci.

Una flota preparada per a la càrrega ambiental, fresca, refrigerada i de temperatura controlada.

Contacte

Fruites i verdures, productes lactis, embotits, carns, productes del mar, congelats o qualsevol altra mercaderia que precisi de transport en fred. Sigui quina sigui la teva càrrega, Transfred Gironès té una solució per a tu, tant per rutes diàries com per serveis puntuals.

Serveis de Transport Fred Gironès