Logistica i
transportContacta´ns

Externalització de transports

L’externalització de transports és una realitat cada cop més puixant en tot tipus d’empreses. Permet reduir els costos a la vegada que n’incrementa la productivitat, ja que delega les tasques logístiques a una companyia especialitzada.

És habitual que petits, mitjans i grans negocis contractin aquests serveis a una empresa dedicada exclusivament al transport de mercaderies. D’aquesta manera, és l’empresa de transports qui posa la infraestructura, el personal i altres despeses, com ara les energètiques, les assegurances, el manteniment, etc. Això suposa un plus de rendibilitat per a la companyia a la que oferim els serveis, que només s’ha de preocupar pel cost.

Avantatges d’externalitzar el transport

Els avantatges de contractar un servei extern s’intensifiquen quan es tracta de transportar mercaderies que, per les seves característiques, precisen d’unes condicions de transport especials. Aquest és el cas, per exemple, del transport de productes peribles.

Els aliments i altres mercaderies que requereixen una temperatura controlada s’han de transportar en vehicles adaptats, no només en capacitat de càrrega sinó també en requisits tèrmics.

Cumplim amb la normativa

La normativa que regula aquests ports és molt estricta i s’ha de complir sense cap excepció per tal de garantir que els productes arribin al consumidor final en perfecte estat. Per a molts fabricants i comerciants, és impossible fer front al manteniment d’una flota com la que requereixen els diferents tipus de càrrega. La solució passa per externalitzar els serveis de transport amb una empresa de confiança i amb àmplia experiència en el sector.

Tenim una solució operativa perfecta per a tu, especialment si et dediques a la indústria alimentària i busques transport frigorífic, però també si pertanys a un sector de càrrega seca.

Contacte

A Transport Fred Gironès, fa més de 25 anys que col·laborem amb empreses com la teva, tot facilitant la logística a minoristes i grans superfícies de la regió. T’oferim l’externalització de transports a la província de Girona. Tens la possibilitat de contractar rutes diàries, viatges puntuals, reforços de temporada o un servei complet. Posa’t en contacte amb nosaltres si vols més informació.

Serveis de Transport Fred Gironès