Transport
d´aliments

Contacta´ns

Externalització de serveis de transport d’aliments refrigerats

El Transport d’aliments peribles se sotmet a unes normes molt estrictes que pretenen preservar la innocuïtat i l’aptitud del producte alimentari per al consumidor final. Segur que més d’una vegada has pogut veure grans i mitjans vehicles repartint aliments a empreses que requereixen dels seus serveis de proveïdors.

Bars, carnisseries, restaurants o qualsevol establiment que tingui a la venda aliments, són llocs on trobaràs un transport especialitzat per al manteniment d’aquests.

No obstant això, no tots els aliments necessiten el mateix tipus de transport, ja que ve relacionat amb la refrigeració de si bé són peribles o no.

En Transport Fred Gironès disposem de vehicles adaptats per al transport refrigerat d’aliments. A més, tots els nostres conductors estan formats i preparats per dur a terme les operacions de càrrega i descàrrega sense alterar les condicions de conservació de la mercaderia.

Realitzem enviaments a la província de Girona, amb vehicles de diferents capacitats, preparats per al transport d’aliments.

Temperatures i aliments peribles

Com bé és dit, per poder transportar determinats aliments cal complir certs requisits que dicta la normativa vigent sobre el transport de mercaderies peribles, o el conegut ATP (Acord sobre transport internacional de mercaderies peribles).

L’objectiu principal d’aquest ens, de l’ATP, és assegurar que les mercaderies peribles siguin transportades en l’àmbit internacional de manera que es garanteixin les condicions òptimes per al seu consum. Assegurant, de la mateixa manera, que els vehicles que realitzin aquest transport satisfacin les condicions tècniques regides pel mateix acord, i evitant qualsevol tipus d’irregularitat en aquests termes.

Com en qualsevol altre tipus de reglament, cal complir determinades característiques, i això es veu reflectit en el transport frigorífic per portar aliments peribles.

Les empreses que realitzin aquest tipus de servei hauran d’utilitzar vehicles isoterms, refrigerants, frigorífics o calorísifcos per garantir la bona operació de el transport, i complint la normativa.

Màxima qualitat en el transport d’alimentació

Sabent diversos termes de l’ATP, cal complir diverses condicions, pel que de temperatura es refereix:

Contacte

Portem més de 25 anys exercint com a empresa de transports al Gironès i estem preparats per atendre tant les teves rutes ocasionals o reforços puntuals de temporada, com un servei complet de distribució. Si el teu negoci necessita servei de transport en sec per carretera, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Serveis de Transport Fred Gironès