Transport
frigorific

Contacta´ns

Especialistes en transports frigorífics

El transport refrigerat d’aliments ha de garantir en tot moment la temperatura de refrigeració o congelació òptima per tal demantenir la qualitat del producte des del seu punt d’origen fins la seva arribada a mans del consumidor final.

Permantenir la cadena de fred durant el transport, les característiques del svehicles utilitzats s’han d’ajustar a la refrigeració que necessita cada tipus d’aliments, segons la llistaque estableix l’acord sobre el transport de mercaderies peribles.

Transport refrigerat d’aliments

A Transfred Gironès comptem amb vehicles adaptats a qualsevol de les mercaderies que requereixen un control de la temperatura. A més, tots els nostres conductors estan formats i preparats per dur a terme les operacions de càrrega i descàrrega sense alterar les condicions de conservació de les mercaderies.

Fem enviaments a la província de Girona amb vehicles de diverses capacitats, preparats per carregar articles diversos, no només del sector alimentari.

interior camión refrigerado

Proximitat/Km.0

Productes frescos

Indústria càrnia

Elaborats o embotits

Productes del mar

Productes congelats

Productes farmacèutics

Productes que requereixin temperatura controlada.

Flota moderna i especialitzada

La nostra flota, moderna i especialitzada, està equipada amb els accessoris específics necessaris en situacions determinades: plataformes per carregar i descarregar palets i/o gàbies per a càrregues pesants, separadors per dividir la càrrega segons els seus requisits tèrmics i altres complements per al transport refrigerat d’aliments, com ara ganxos per a productes carnis.

Amb l’objectiu d’assegurar la qualitat dels productes i la salut de les persones, la cadena expedidor-transportista-destinatari ha d’estar compromesa i preparada per al compliment de les mesures d’higiene alimentària. Com a transportistes especialitzats en transport frigorífic, ens impliquem en la correcta elecció i el manteniment dels vehicles, garantim la neteja i desinfecció necessàries i formem els nostres treballadors en les bones pràctiques de manipulació de productes.


Veure flota

flota gota transportfred
Contacte

Si busques un servei de qualitati con fiança amb 
professionals compromesos amb el stemps de
repartimenti que disposi de vehicles adaptats a 
necessitats molt diverses, a TransportFredGironès som 
líders al sector del transport frigorífic per carretera al 
Gironès: contacta amb nosaltres!

Serveis de Transport Fred Gironès