Transport
Frigorífic
Girona

Empresa de transport refrigerat a Girona

És impossible comptar els petits, mitjans i grans negocis de la província de Girona que tenen necessitats logístiques però que, tot i així, no disposen d’un departament propi que se n’ocupi. Si has arribat fins aquí, probablement aquest sigui el teu cas i estiguis cercant una empresa de transports al Gironès.

Com a fabricant o comerciant d’un producte, segur que ets conscient de quina és la infraestructura, la mà d’obra i les despeses addicionals que suposa la distribució de les mercaderies. És per aquesta raó que recórrer a l’externalització de transports i delegar aquesta tasca a una empresa especialitzada ajuda a reduir els costos d’aquest servei.

Especialistes en el transport frigorífic d’aliments

A Transport Fred Gironès fa més de 25 anys que ens dediquem al transport refrigerat d’aliments (fruites i verdures, productes carnis, productes del mar, congelats…), de medicaments o de qualsevol altre mercaderia que precisi d’una temperatura controlada.

El transport de peribles està regulat per unes normes molt estrictes la funció de les quals és la preservació d’aquests productes, és a dir, fer que arribin en perfectes condicions fins als consumidors finals. No tots els vehicles són els adequats per als diversos tipus de mercaderies, si s’ha de mantenir la temperatura òptima i legalment establerta per a cadascun d’aquests productes.

La norma de compliment obligatori estableix les especificacions tècniques dels vehicles destinats al transport terrestre de productes a temperatura regulada. Contractar els serveis de transport frigorífic amb una empresa especialitzada en el sector t’estalviarà molts maldecaps!

Un quart de segle d’experiència en el sector ens ha convertit en la millor empresa de transports del Gironès especialitzada en transport refrigerat. Disposem d’una flota excel·lent i variada per tal de cobrir qualsevol tipus de necessitat i amb personal àmpliament qualificat, i oferim la possibilitat de contractar rutes diàries, suports de transport puntuals o fins i tot l’externalització completa dels transports a Girona.

Repartim també els teus productes

A més a més de realitzar el transport refrigerat, també gestionem el repartiment de cada enviament que fem. Tan sols amb indicar-nos que el teu transport també necessitarà repartiment, ens ocuparem encantats de la distribució de tots els productes que necessitis. Volem que sigui per a tu el més fàcil possible!

Contacte

Si necessites transports de proximitat des del quilòmetre zero, transport refrigerat d’aliments, distribució de productes farmacèutics o de qualsevol altre article que requereixi un transport frigorífic, així com d’altres mercaderies de transport en sec, posa’t en contacte amb nosaltres. T’oferim la professionalitat i la rendibilitat d’un servei extern, però amb la qualitat i la cura d’un departament intern.

Serveis de Transport Fred Gironès