Externalització de serveis de transports de temperatura controlada

El transport refrigerat d’aliments ha de garantir en tot moment la temperatura de refrigeració o congelació òptima per tal de mantenir la qualitat del producte des del seu punt d’origen fins la seva arribada a mans del consumidor final.

Per mantenir la cadena de fred durant el transport, les característiques dels vehicles utilitzats s’han d’ajustar a la refrigeració que necessita cada tipus d’aliments, segons la llista que estableix l’acord sobre el transport de mercaderies peribles.

Sol·licita pressupost

Transport refrigerat d’aliments

A Transfred Gironès comptem amb vehicles adaptats a qualsevol de les mercaderies que requereixen un control de la temperatura. A més, tots els nostres conductors estan formats i preparats per dur a terme les operacions de càrrega i descàrrega sense alterar les condicions de conservació de les mercaderies.

Fem enviaments a la província de Girona amb vehicles de diverses capacitats, preparats per carregar articles diversos, no només del sector alimentari.

  • Proximitat/Km.0

  • Productes frescos

  • Indústria càrnia

  • Elaborats o embotits

  • Productes del mar

  • Productes congelats

  • Productes farmacèutics

  • Productes que requereixin temperatura controlada.

Flota moderna i especialitzada

La nostra flota, moderna i especialitzada, està equipada amb els accessoris específics necessaris en situacions determinades: plataformes per carregar i descarregar palets i/o gàbies per a càrregues pesants, separadors per dividir la càrrega segons els seus requisits tèrmics i altres complements per al transport refrigerat d’aliments, com ara ganxos per a productes carnis.

Amb l’objectiu d’assegurar la qualitat dels productes i la salut de les persones, la cadena expedidor-transportista-destinatari ha d’estar compromesa i preparada per al compliment de les mesures d’higiene alimentària. Com a transportistes especialitzats en transport frigorífic, ens impliquem en la correcta elecció i el manteniment dels vehicles, garantim la neteja i desinfecció necessàries i formem els nostres treballadors en les bones pràctiques de manipulació de productes.

Veure flota

Contacta amb nosaltres si necessites més informació.

La nostra àmplia experiència en transport frigorífic ens ha especialitzat en l’externalització dels serveis de transport refrigerat d’aliments a Girona.

Serveis de Transport Fred Gironès

Pla de Salt, 18, Oficina 1, 17190 Salt

972 09 27 87

info@transportfredgirones.com

    He llegit i accepto l'avís legal i política de privacitat