Transport
Sec

Contacta´ns

Serveis de transport de productes en Sec

La nostra empresa de transports al Gironès està especialitzada en traslladar productes peribles. Tot i així, a més del transport frigorífic, oferim també serveis de transport en sec. De fet, la nostra trajectòria al sector logístic va començar a mitjans dels anys 80, quan vam començar a oferir serveis transports de mercaderies industrials i paqueteria als principals operadors logístics de la provincia.

La càrrega seca o càrrega general utilitza vehicles estancs que protegeixen les mercaderies i que són idonis per al transport multimodal, sense necessitats tèrmiques específiques. La nostra flota inclou furgons i camions de transport en sec per a productes alimentaris que no requereixen fred, productes sanitaris, palets, missatgeria o qualsevol altre article empaquetat.

Compromís de puntualitat i qualitat en el transport

Concentrem els nostres recursos als serveis de transport i repartiment per empreses de tota la província de Girona, tot apostant per un tracte proper i directe, i tenint cura de les exigències operatives i les necessitats tècniques de cada client.
Amb el nostre compromís de puntualitat i qualitat, que és aplicable no només al servei de transport frigorífic sinó també al de càrrega seca, les teves mercaderies arribaran al seu destí en el termini acordat i en perfectes condicions. Som seriosos i fiables, però flexibles al mateix temps: ens adaptem a les peculiaritats de la teva càrrega, siguin quines siguin.
Contacte

Fa més de 25 anys que exercim com a empresa de transports al Gironès i estem ben preparats per encarregar-nos tant de les teves rutes ocasionals o reforços puntuals de temporada, com d’un servei complet de distribució. Si el teu negoci necessita un servei de transport en sec per carretera, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!

Serveis de Transport Sec Fred Gironès