Transport
GironaContacta´ns

Transportfred, més de 25 anys d’experiència en transports Girona

Fa més de 25 anys que vam començar el nostre camí al sector logístic, primer com a transportistes de mercaderia industrial i paqueteria i, més endavant, obrint-nos pas entre les empreses de transport frigorífic del Gironès.

Son molts els quilòmetres d’experiència que hem acumulat durant aquestes dècades. Durant tot aquest temps, ens hem esforçat per convertir-nos en una de les millors empreses de transport refrigerat de la província de Girona.

Des dels nostres inicis, hem ofert un servei de màxima qualitat, tot garantint les condicions de les mercaderies i la puntualitat en els lliuraments. Unes garanties que, en qualsevol cas, són imprescindibles en les empreses de transport d’aliments refrigerats i amb les quals ens comprometem en cada encàrrec

Experiència i professionalitat en el transport a Girona

L’externalització del transport amb la nostra empresa els facilita el servei i n’abarateix els costos sense perdre la confiança en la seguretat i l’eficàcia amb les que funcionaria un departament logístic intern.

Amb aquests valors com a senyal d’identitat, ens hem adaptat a les noves característiques del mercat, tot fusionant la seva àmplia experiència amb la innovació i la frescor de nous professionals.Transport Fred Gironès, que combina una empresa de sempre amb joves talents, amb la intenció de modernitzar-se i adaptar-se als canvis del sistema.

Especialistes en transport d’aliments refrigerats

Hi ha una estricta normativa que regula el funcionament de les empreses de transport d’aliments refrigerats per tal de garantir la qualitat dels productes que arriben al consumidor final.

Durant aquests anys, ens hem convertit en líders entre les empreses de transport refrigerat de Girona, amb la nostra flota àmplia i variada adaptada a les necessitats de cada càrrega: tot tipus d’aliments refrigerats (fruites, carns i embotits, peixos, congelats, etc.), però també productes farmacèutics i altres mercaderies que necessiten una temperatura controlada.

No totes les empreses de transport frigorífic t’ofereixen la seguretat i l’experiència de Transport Fred Gironès. Contracta els nostres serveis i descobreix per què els nostres clients sempre ens recomanen!

Serveis de Transport Fred Gironès