Feina

Una empresa consolidada en el sector logístic de Girona

Transport Fred Gironès és una empresa consolidada en el sector logístic de Girona, que ha sabut créixer i adaptar-se a les noves necessitats del mercat gràcies a la bona feina feta pel seu excel·lent equip humà.

Des que, pels voltants de l’any 1985, vam iniciar la nostra activitat al servei dels principals operadors de l’època, hem anat avançant i ampliant la nostra oferta de serveis. Vam començar transportant mercaderies industrials i paqueteria. Més endavant, amb el canvi de segle, ens vam bolcar en el transport d’aliments i altres productes amb necessitat de temperatura controlada, àmbit en el qual ens hem especialitzat, fins a convertir-nos en una empresa de referència de transport frigorífic a Girona.

Gràcies a la nostra voluntat de creixement i millora, freqüentment incorporem a l’empresa nous professionals compromesos amb els nostres valors de qualitat, proximitat, eficàcia i puntualitat, que passen a engrossir el nostre capital humà. Si vols entrar a formar part d’aquest equip i creus que el teu perfil encaixa amb nosaltres, fes-nos arribar el teu currículum.

D’altra banda, a més d’una xarxa pròpia de conductors, Transport Fred Gironès compta amb una selecció de treballadors autònoms amb els quals treballa amb exclusiva. Si aquesta opció t’interessa, posa’t també en contacte amb nosaltres i informa’ns del tipus de vehicle de què disposes, sigui o no frigorífic, de fins a 8.500 kg MMA. En aquest cas, és necessari que tinguis un mínim de 5 anys d’experiència com a transportista a les comarques de Girona, a més de tots els documents en regla segons la normativa vigent.

Estudiarem la teva candidatura per intentar adaptar-la als nous reptes i responsabilitats que assumim diàriament.

Servicios de Transporte Fred Gironès